Tillberga bandy stadens roligaste lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillberga Bandy
Västerås

Skridskokul sommar Wa 32
2024-07-08 10:21
Skridskokul sommar Wa 32

Vi i Tillberga bandy anordnar i samarbete med Västerås stad avgiftsfri skridskokul sommar.

Under Wa 32 mån till fredag har vi en öppen verksamhet för barn under sommarlovet.

 

Under 5 dagar mån-fre kör vi lekar på och av is på Rocklunda och ABB Syd

 

Anmälan sker här på vår campsida.

 

Tipsa vänner och bekanta om att verksamheten finns.

 

Välkomna!

 

Från anmälningssidan

 

Skridskokul säsong 2024 tjuvstartar med skridskokul redan i sommar.

Wa 32 anordnar vi i samarbete med Västerås stad, Avgiftsfri Skridskokul. Tjejer och killar är välkomna ner Wa 32. Du bör vara 7 år och äldre samt ha egna skridskor och hjälm. Vi kommer att dela upp gruppen i de som vill prova klubba och boll och de som bara vill åka skridskor.

Vi samarbetar med skridskoklubben och kommer att ge alla barn den uppmärksamhet de förtjänar oavsett nivå. Alla får vara med och det är gratis.

Vi kommer att bjuda på enklare förtäring typ korv med bröd och festis. Vi ger bort vattenflaskor till de som anmäler sig först. Vårt enda krav för deltagande är att du föranmäler.

 

-Tag chansen att ha lite extra skoj på sommarlovet. Schemat är som följer

Måndag 11.00-14.30

Tisdag 11.00-14.30

Onsdag 11.00-14.30

Torsdag 11.00-14.30

Fredag 11.00-14.30

 

Samlingspunkt: Skridskokul kiosken ABB Arena syd (ingång A)

Välkommen med din anmälan och det bästa av allt, det är avgiftsfritt!

 

Det kommer att vara ett begränsat antal platser så anmäl gärna så snart som möjligt. Det kommer att finnas utrustning för utlåning. 

 

Grejbytardag 5/8
2024-06-26 10:54

Grejbytardag måndag v. 32 under sommarbandyn.

 

Ta fram bandysaker du vill bli av med. Skridskor, skydd, klubbor med mera. Lämna in för försäljning och köp det du behöver inför bandysäsongen. Även de som inte spelar bandy i Tillberga bandy är välkomna att fynda!

 

Tider:

  • 08.30 – 09.30 Inlämning av utrustning, gå in vid ingång B ABB Arena syd.

Du prissätter själv, antingen hemma eller på plats. TB P15 behåller 10% av försäljningssumman i arvode.

 

  • 09:30 – 12:00 Försäljning

All betalning sker med Swish.

 

  • 12:00 – 13.00 Utbetalning & hämtning av ej såld utrustning

All utbetalning sker med Swish.

 

Kaffe/festis och fikabröd finns till försäljning.

 

Plats:

Stora Kiosken i ABB Arena Syd.

 

Frågor: Kalle Åkerlind  070-3898302.

Årsmöte 8/8
2024-06-25 16:37

Årsmöte i Tillberga bandy kommer att hållas på kansliet i idrottens hus kl 17,30.

Alla medlemmar välkomna.

Liam Burberry-Gahm aktiverar sitt plus år!
2024-06-10 17:02

Förra året skrev Liam Burberry-Gahm på för 1+1 år. Han vaktade målet i 19 av matcherna förra säsongen och stod för 3 assist. Nu står det klart att Liam aktiverar sitt plus år och kommer att spela för Tillberga även kommande säsong. 

 

Du har aktiverat ditt plus år med Tillberga och blir kvar i klubben i minst ett år till. Hur går tankarna kring ditt förlängda kontrakt, varför föll valet på att stanna i Tillberga?

- Anledningen till att vara kvar är att det finns en sån stark laganda i laget och att det känns som vi kan komma långt nästa år! Sen har man bra träningsförutsättningar här i stan också. 

 

Förra säsongen blev inte alls lyckad och ni slutade på en tolfte plats och undvek negativt kval i sista matchen, hur går tankarna kring säsongen som var?

- Det kändes som att vi hade svårt att få ihop det lite överallt förra året. Vi hade ett mycket ungt lag och saknade ibland lite vägledning. Men vi gjorde mycket bra saker och stod upp bra mot toppen i serien. Det är något som jag tror vi kommer få stor användning av i vinter. 

Individuellt sett är jag ganska glad över mina prestationer. Det känns bra att spela kvar och är väldigt taggad på nästa säsong. 

 

Hur går tankarna kring säsongen som väntar?

- Jag har en bra känsla inför säsongen som kommer. Tycker vi fått ett slagkraftigt lag som har mycket erfarenhet även fast det är relativt ungt. 

Själv ska jag se till att vara ännu bättre och komma upp på en bra nivå där man kan bidra med så mycket som möjligt. 

 

Jesper Flodströms kommentar om förlängningen med Liam: 

- Vi har gemensamt valt att aktivera Liams plus år i kontraktet. Nu ser vi fram emot att fortsätta utveckla Liam i sitt målvaktsspel och hoppas han tar nya kliv under nästa säsong där han kommer bilda målvaktspar med Filip Lindkvist. 

Anton Hellmyrs förlänger sitt kontrakt med Tillberga!
2024-05-10 18:10

Lagbygget inför kommande säsong fortsätter. Nästa spelare att förlänga sitt kontrakt med Tillberga är Anton Hellmyrs. Hans nya kontrakt sträcker sig över 1+1 år!

 

Du har förlängt ditt kontrakt med Tillberga och blir kvar i klubben i minst ett år till. Hur går tankarna kring ditt förlängda kontrakt, varför föll valet på att stanna i Tillberga?

- Jag har valt att förlänga mitt kontrakt med Tillberga för att jag trivs väldigt bra i laget. Det är ett väldigt bra gäng och en härlig stämning. Så det känns kul att fortsätta här. 

 

Förra säsongen blev inte alls lyckad och ni slutade på en tolfte plats och undvek negativt kval i sista matchen, hur går tankarna kring säsongen som var?

- Förra säsongen gick ju såklart inte alls som vi hade tänkt oss på förhand. Vi kom inte alls upp i den nivå som vi vet att vi har i oss, både som lag men även individuellt. Men det var ändå starkt att ta dom poängen som krävdes i slutet, med tanke på situationen vi hade satt oss i. 

 

Hur går tankarna kring säsongen som väntar?

- Nästa säsong så tror jag på att vi kommer göra en betydligt bättre säsong. Vi ska fortsätta bygga vidare på vår spelidé. Då tror jag att vi kommer att vinna många matcher i vinter!

 

Jesper Flodströms kommentar om förlängningen med Hellmyrs:

- Efter en del funderande och intresse från Elitserien att ta ställning till, så har Anton nu bestämt sig för att skriva på ett nytt kontrakt med oss. Det känns riktigt bra att få behålla Anton. Han är en stor och stark spelare som kan användas som både ytterhalv och anfallare. Anton har tagit kliv framåt i sin utveckling under varje säsong så det blir spännande att få fortsätta följa hans utveckling på nära håll. 

Melker Westman klar för Tillberga!
2024-05-06 19:26

Melker Westman är tillbaka i Tillberga efter två säsonger i Motala. Hans nya kontrakt sträcker sig över 1+1 år. 

 

Du är tillbaka i Tillberga efter två säsonger i Motala. Varför föll valet på just Tillberga? 

- Jag hade flera anbud från andra elitserieklubbar men valet var ganska självklart att det skulle bli Tillberga. Det är ett väldigt bra gäng. Jag känner alla och trivs bra i klubben. 

Jag kommer väldigt bra överrens med Farre som tränar. Han tror mycket på mig och vill utveckla mig och alla andra killar i laget. 

Tillberga har något intressant på gång inför kommande säsong och kommer förhoppningsvis vinna lite matcher. Vilket varken vi i Motala eller Tillberga var bortskämda med förra säsongen. 

 

Det blev två säsonger i Elitserien med Motala. Hur har de två åren varit för dig som spelare? 

- Jag har haft två bra säsonger i Motala. Jag flyttade dit för att få elitseriespel och har spelat alla matcher som varit. Förra året hade jag en liten större roll i laget än mitt första år. Det utvecklade mig som spelare och har gjort mig bättre och jag har etablerat mig mer. 

 

Det var som sagt två år sedan du spelade i Tillberga sist, vad är skillnaden på laget från då och nu?

- Det är många spelare kvar i laget nu som spelade när jag var här sist. Alla har utvecklats mer. När jag var här sist hade vi unga och lovande spelare. Nu har det blivit mer rutinerade. 

 

Vad har du för tankar och målsättning inför säsongen? 

- Det är fantastiskt kul att vara här igen och spela för Tillberga. Förväntningarna inför säsongen är att vi som lag ska vinna så många matcher som möjligt och vara så högt upp i tabellen som vi kan. 

 

Jesper Flodströms kommentar om Westman: 

- Det känns fantastiskt bra att vi har kunnat landa en till spelare från Elitserien. Melker har vi följt sedan han lämnade för Motala och såklart har vi haft en förhoppning om att få se han spela i svart igen. Med Melker får vi en otroligt spelskicklig mittfältare med bra fart på skidskorna som kommer ge oss fler nivåer i anfallsspelet. 

Köp dina biljetter här
Nyheter från våra lag
U12-13, 28/04 22:12 
Styrelse, 21/03 15:34 
Klubbsidan, 21/03 15:27 
Börja spela bandy, 18/03 20:06 
A-lag, 18/03 19:58 
U16, 18/03 19:43 
 
Följ oss på sociala medier
Våra sponsorer