Tillberga bandy stadens roligaste lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillberga Bandy
Västerås

Liam Burberry-Gahm aktiverar sitt plus år!
2024-06-10 17:02

Förra året skrev Liam Burberry-Gahm på för 1+1 år. Han vaktade målet i 19 av matcherna förra säsongen och stod för 3 assist. Nu står det klart att Liam aktiverar sitt plus år och kommer att spela för Tillberga även kommande säsong. 

 

Du har aktiverat ditt plus år med Tillberga och blir kvar i klubben i minst ett år till. Hur går tankarna kring ditt förlängda kontrakt, varför föll valet på att stanna i Tillberga?

- Anledningen till att vara kvar är att det finns en sån stark laganda i laget och att det känns som vi kan komma långt nästa år! Sen har man bra träningsförutsättningar här i stan också. 

 

Förra säsongen blev inte alls lyckad och ni slutade på en tolfte plats och undvek negativt kval i sista matchen, hur går tankarna kring säsongen som var?

- Det kändes som att vi hade svårt att få ihop det lite överallt förra året. Vi hade ett mycket ungt lag och saknade ibland lite vägledning. Men vi gjorde mycket bra saker och stod upp bra mot toppen i serien. Det är något som jag tror vi kommer få stor användning av i vinter. 

Individuellt sett är jag ganska glad över mina prestationer. Det känns bra att spela kvar och är väldigt taggad på nästa säsong. 

 

Hur går tankarna kring säsongen som väntar?

- Jag har en bra känsla inför säsongen som kommer. Tycker vi fått ett slagkraftigt lag som har mycket erfarenhet även fast det är relativt ungt. 

Själv ska jag se till att vara ännu bättre och komma upp på en bra nivå där man kan bidra med så mycket som möjligt. 

 

Jesper Flodströms kommentar om förlängningen med Liam: 

- Vi har gemensamt valt att aktivera Liams plus år i kontraktet. Nu ser vi fram emot att fortsätta utveckla Liam i sitt målvaktsspel och hoppas han tar nya kliv under nästa säsong där han kommer bilda målvaktspar med Filip Lindkvist. 


Nyhetsarkiv
Skridskokul sommar Wa 322024-07-08 10:21
Grejbytardag 5/82024-06-26 10:54
Årsmöte 8/82024-06-25 16:37
 
Följ oss på sociala medier
Våra sponsorer