Tillberga bandy stadens roligaste lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillberga Bandy
Västerås

Anton Hellmyrs förlänger sitt kontrakt med Tillberga!
2024-05-10 18:10

Lagbygget inför kommande säsong fortsätter. Nästa spelare att förlänga sitt kontrakt med Tillberga är Anton Hellmyrs. Hans nya kontrakt sträcker sig över 1+1 år!

 

Du har förlängt ditt kontrakt med Tillberga och blir kvar i klubben i minst ett år till. Hur går tankarna kring ditt förlängda kontrakt, varför föll valet på att stanna i Tillberga?

- Jag har valt att förlänga mitt kontrakt med Tillberga för att jag trivs väldigt bra i laget. Det är ett väldigt bra gäng och en härlig stämning. Så det känns kul att fortsätta här. 

 

Förra säsongen blev inte alls lyckad och ni slutade på en tolfte plats och undvek negativt kval i sista matchen, hur går tankarna kring säsongen som var?

- Förra säsongen gick ju såklart inte alls som vi hade tänkt oss på förhand. Vi kom inte alls upp i den nivå som vi vet att vi har i oss, både som lag men även individuellt. Men det var ändå starkt att ta dom poängen som krävdes i slutet, med tanke på situationen vi hade satt oss i. 

 

Hur går tankarna kring säsongen som väntar?

- Nästa säsong så tror jag på att vi kommer göra en betydligt bättre säsong. Vi ska fortsätta bygga vidare på vår spelidé. Då tror jag att vi kommer att vinna många matcher i vinter!

 

Jesper Flodströms kommentar om förlängningen med Hellmyrs:

- Efter en del funderande och intresse från Elitserien att ta ställning till, så har Anton nu bestämt sig för att skriva på ett nytt kontrakt med oss. Det känns riktigt bra att få behålla Anton. Han är en stor och stark spelare som kan användas som både ytterhalv och anfallare. Anton har tagit kliv framåt i sin utveckling under varje säsong så det blir spännande att få fortsätta följa hans utveckling på nära håll. 


Nyhetsarkiv
Skridskokul sommar Wa 322024-07-08 10:21
Grejbytardag 5/82024-06-26 10:54
Årsmöte 8/82024-06-25 16:37
 
Följ oss på sociala medier
Våra sponsorer