Tillberga bandy stadens roligaste lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillberga Bandy
Västerås

Melker Westman klar för Tillberga!
2024-05-06 19:26

Melker Westman är tillbaka i Tillberga efter två säsonger i Motala. Hans nya kontrakt sträcker sig över 1+1 år. 

 

Du är tillbaka i Tillberga efter två säsonger i Motala. Varför föll valet på just Tillberga? 

- Jag hade flera anbud från andra elitserieklubbar men valet var ganska självklart att det skulle bli Tillberga. Det är ett väldigt bra gäng. Jag känner alla och trivs bra i klubben. 

Jag kommer väldigt bra överrens med Farre som tränar. Han tror mycket på mig och vill utveckla mig och alla andra killar i laget. 

Tillberga har något intressant på gång inför kommande säsong och kommer förhoppningsvis vinna lite matcher. Vilket varken vi i Motala eller Tillberga var bortskämda med förra säsongen. 

 

Det blev två säsonger i Elitserien med Motala. Hur har de två åren varit för dig som spelare? 

- Jag har haft två bra säsonger i Motala. Jag flyttade dit för att få elitseriespel och har spelat alla matcher som varit. Förra året hade jag en liten större roll i laget än mitt första år. Det utvecklade mig som spelare och har gjort mig bättre och jag har etablerat mig mer. 

 

Det var som sagt två år sedan du spelade i Tillberga sist, vad är skillnaden på laget från då och nu?

- Det är många spelare kvar i laget nu som spelade när jag var här sist. Alla har utvecklats mer. När jag var här sist hade vi unga och lovande spelare. Nu har det blivit mer rutinerade. 

 

Vad har du för tankar och målsättning inför säsongen? 

- Det är fantastiskt kul att vara här igen och spela för Tillberga. Förväntningarna inför säsongen är att vi som lag ska vinna så många matcher som möjligt och vara så högt upp i tabellen som vi kan. 

 

Jesper Flodströms kommentar om Westman: 

- Det känns fantastiskt bra att vi har kunnat landa en till spelare från Elitserien. Melker har vi följt sedan han lämnade för Motala och såklart har vi haft en förhoppning om att få se han spela i svart igen. Med Melker får vi en otroligt spelskicklig mittfältare med bra fart på skidskorna som kommer ge oss fler nivåer i anfallsspelet. 


Nyhetsarkiv
Skridskokul sommar Wa 322024-07-08 10:21
Grejbytardag 5/82024-06-26 10:54
Årsmöte 8/82024-06-25 16:37
 
Följ oss på sociala medier
Våra sponsorer